La joie de vivre

Activiteiten

Enjoy the day

La Tuque heeft een zee aan ruimte en tal van faciliteiten waar jong en oud zich eindeloos mee kan vermaken. De natuur biedt nog eens extra mogelijkheden: voor verstoppertje spelen, ravotten en hutten bouwen is ons terrein ideaal. Voor de oudere jeugd is er een Jeugdhonk waar ‘s avonds lekker gechilld kan worden zonder andere gasten tot last te zijn.

La Tuque heeft geen 'kinderclub' maar in het hoogseizoen wel van maandag tot en met vrijdag een programma met uitdagende activiteiten. Ons accent ligt op sport en spel, zoals voetbaltoernooien, zwembadspelletjes en boogschieten. Voor de allerkleinsten is er ook knutselen met kleutertjes, kinderdisco en het voorleesuurtje voor het slapen gaan.

Voor het hele gezin is het uitstapje naar het nabij gelegen boomklimpark een niet te missen activiteit. De wekelijkse wijnexcursie naar het Chateau van de buurman (te voet)  is ongekend populair. U kunt gewoon uw kinderen meenemen.

Faciliteiten

 Zwembad, 8 x 17 meter en 1 tot 2 meter diep, gehele seizoen open
 Apart peuterbad, verwarmd! 20 tot 40 cm diep, gehele seizoen open. 
 Zwembad met 3 waterglijbanen, 7 x 7 m en 1,10 m diep
 Speeltuin
 Badminton- volleybalveld
 Tennisbaan Trapveld / speelweide
 Jeu de boule baan
 18 holes minigolf
 3 tafeltennistafels
 Darts
 Poolbiljart
 Jeugdhonk, ontmoetingsplek oudere jeugd.
 Gratis WiFi, (zone receptie/bar/terras)
 NL televisie in restaurant, alleen bij belangrijke evenementen
 bereikbaarheid mobiele telefonie (H+)
 7 leuke wandeltochten direct vanaf de camping

 Zwemshorts zijn in onze zwembaden niet toegestaan. Alleen nauwsluitende zwembroeken.

 Alle zwembaden zijn onbewaakt, ouders zijn dus altijd verantwoordelijk voor hun kinderen.

 Realiseert u zich dat La Tuque wat verder weg ligt van de bewoonde wereld. Hier liggen geen ADSL kabels; alleen een internetverbinding via de satelliet of 4G is mogelijk. Sinds 2020 is er 4G bereik van Orange en Bouyges. Voor u is er internet (WiFi) via 4G beschikbaar op het terras (gratis). Wilt u op uw eigen kampeerplek gebruik maken van internet, dan kan dat via uw eigen 4G telefoon.