Stilte voor de storm!

Laagseizoen

Stilte voor de storm!

De fijnste periode van het jaar om te komen kamperen is, naar ons idee, net voordat het hoogseizoen begint. Het is er nog heerlijk rustig, het klimaat is aangenaam, nog niet te heet en de natuur is op z’n mooist.

Op La Tuque is het dan nog stil. Eigenlijk verblijft u boven op de berg, midden in de natuur. Grote kans dat u de reetjes voorbij de tent ziet lopen.

De periode van 18 mei tot 08 juli en na 26 augustus is uitermate geschikt voor ouderen, gasten zonder kinderen of gezinnen met hele jonge kinderen die nog niet leerplichtig zijn.

In deze periode heeft u het voordeel dat er een zee aan leef- en speelruimte is, altijd een bedje bij het zwembad beschikbaar. En een praatje met de eigenaar want daar is dan nog tijd voor.  In mei, juni en september mag de auto bij de tent / accommodatie staan, lekker praktisch voor mensen die slecht ter been zijn en ook handig met kleine kinderen.

Nog een voordeel; als u er op uit trekt naar bijvoorbeeld de beroemde grotten van Padirac dan staan er geen rijen wachtenden voor de kassa!

Alle zwembaden zijn open, het peuterbad is verwarmd. De bar, ijsjes, verse pizza's en friet/snack zijn altijd verkrijgbaar. Het restaurant is vanaf 10 juni tot 31 augustus geopend.

Aantrekkelijke laagseizoens korting

Bovendien kost het nog niet de helft van het hoogseizoenstarief. Bovenop de toch al lage prijzen ontvangt u ook 20% korting bij een verblijf van minimaal een week in een accommodatie en bij kamperen geldt de 7=6 actie.

Lees meer op pagina tarieven