Safari Tent L

Terug

5-persoons 

Afmeting van 50m2 met een binnenruimte van 26,5 m2 en terras van 20 m2
Glamping; eigentijds en stijlvol, voor deze comfortabele tenten hebben we mooie groene en rustige plekken uitgezocht. Zie op de plattegrond S2 gefilterd zonlicht met rond de middag zon, S63 een schaduw plek, S70 een zonnige plek en S93 met gefilterd zonlicht. 

Ze staan daar waar u het echte ‘back to nature’-gevoel beleeft. Maar wel met alle gemakken van deze tijd zoals een Nespresso machine en magnetron. Zo hebben deze tenten (5,30 x 5 m) een ruim leefgedeelte met een tafel en 5 stoelen, verrijdbare kookunit, koelkast met vriesvak, 4 pits gastoestel, voldoende bergruimte en verlichting in alle ruimtes. Er is servies en kookgerei aanwezig voor 6 personen.
De tenten bevatten twee slaapcabines, voor de ouders met een uitstekend 2-persoonsbed (2x 80x200) en voor de kinderen een slaapcabine met stapelbed en een apart 1-persoonsbed.  De bedden zijn voorzien van matrasbeschermers, hoofdkussens en dekbedden.
 
De sfeervolle veranda met balustrade voorzien van grote luifel (20 m2) is ook nog eens veilig voor de allerkleinsten. Er  is een steigerhouten tafel met banken aanwezig en twee relaxstoelen. Bij de S70 is een parasol aanwezig. En het mooiste is: het staat allemaal voor u klaar inclusief hangmat. Het enige dat u hoeft te doen is genieten.

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

Een moment geduld AUB, de datumprikker wordt op dit moment geladen