Safari Tent M

Terug

4-5 personen

Deze compacte tent staat op mooie groene plekken op de camping. We hebben er twee; één aan een rustig laantje S8 en de ander S50 bovenaan de helling met uitzicht over de campingvallei, zie ook plattegrond. De tenten bevatten twee slaapcabines, voor de ouders met een uitstekend 2-persoonsbed (2x 80x200) en voor de kinderen een slaapcabine met stapelbed. Voor de 5e persoon is er een onderschuifbed zodat u hier eventueel ook een campingbedje kunt plaatsen. De bedden zijn voorzien van matrasbeschermers, hoofdkussens en dekbedden.
 
In de leefruimte staat een verrijdbaar kookunit, koelkast met vriesvak, 4 pits gastoestel, magnetron en Senseo koffiemachine. Er is servies en kookgerei aanwezig voor 6 personen en verlichting in alle ruimtes.
 
De sfeervolle veranda met balustrade voorzien van luifel, (waarvan 1,5 m overkapt) is ook nog eens veilig voor de allerkleinsten. Er is een steigerhouten picknick set aanwezig en twee relaxstoelen. Het staat allemaal voor u klaar, inclusief hangmat. Het enige dat u hoeft te doen is genieten.

Afmeting van 34 m², met een binnenruimte van 18,5 m² en terras van 15 m².

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

Een moment geduld AUB, de datumprikker wordt op dit moment geladen