Kamperen

Nature does not hurry yet everything is accomplished

La Tuque heeft 75 gevarieerde kampeerplaatsen en 9 ingerichte Safaritenten. Bovendien ook 8 Safaritenten van een touroperator en 15 overige verhuuraccommodaties. En niet één plek is hetzelfde!

Door het glooiende terrein zijn de plekken verschillend van afmeting en karakter. De meeste plekken worden door natuurlijke begroeiing gescheiden zodat u optimale privacy heeft. We hebben zonnige- en schaduwrijke plaatsen maar de meeste plekken hebben half zon/half schaduw of gefilterd zonlicht.
Op de plattegrond kunt u de oranje bolletjes openklikken en dan verschijnt er een foto van de plek. Dat kan u helpen om een plek uit te kiezen. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen en informeren naar de mogelijkheden.

U kunt kiezen voor een plek aan één van de lommerrijke laantjes zoals plek 37- 43 of voor een gezellig veldje zoals plek 1- 5. Wilt u graag uw kinderen kunnen blijven zien, dan hebben we open en dus zonnige plekken met uitzicht op het zwembad en speeltuin. Rustzoekers vinden hun plek wat dieper in het bos.
Kortom voor elk wat wils!

Alle plaatsen hebben een geaarde elektriciteitsaansluiting (6 A) en er zijn diverse waterpunten aanwezig.

Verspreid over het terrein liggen twee sanitairgebouwen met gratis warme douches, familiedouches, toiletten met toiletpapier en wasgelegenheid. We hebben een aparte babywasruimte en er is een wasmachine en droger aanwezig. Ook is het mogelijk om uw chemisch toilet te legen. Onder het zwembad bevinden zich 2 nieuwe toiletten en een urinoir. Voor de afwas is er een apart afwashuisje.

In het hoogseizoen zijn auto’s op het terrein niet toegestaan. U mag bij aankomst en vertrek natuurlijk naar uw plek om te laden en lossen. Uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein op de camping. We hebben bolderkarren ter beschikking voor het vervoer van uw boodschappen.

Bekijk beschikbaarheden