Reserveringsvoorwaarden Camping La Tuque

Definities

  • Camping La Tuque: S.A.R.L. La Tuque Vacances, siège social ‘La Tuque’ à Bélaye, au capital de 60.000 EUR, RCS à Cahors no. SIREN 53118674000019.
  • Reissom: het totaalbedrag van de reservering exclusief toeristenbelasting, milieubijdrage, borgsom, voorkeursplaatsing en reserveringskosten.
  • Boekingsperiode: de aankomstdatum tot de vertrekdatum. 

1. Betaling Verhuuraccommodaties

A. De reservering is definitief na ontvangst van een aanbetaling van 30% van de reissom plus de reserveringskosten. Deze betaling dient u uiterlijk te voldoen binnen 10 dagen na dagtekening van de reserveringsbevestiging.

B. Hebben wij uw aanbetaling binnen 10 dagen na dagtekening niet ontvangen, dan vervalt de reservering. Wij zullen u echter eenmalig een herinnering sturen.

C. Na ontvangst van uw aanbetaling ontvangt u van ons een “betalingsbevestiging”.

D. Het restantbedrag van 70% van de reissom dient uiterlijk 42 dagen voor uw gereserveerde aankomstdatum te worden voldaan.

E. Hebben wij uw restantbetaling niet tijdig ontvangen dan sturen wij u eenmalig een betalingsherinnering. Het bedrag dient dan binnen 5 werkdagen op onze rekening te zijn bijgeschreven. Indien wij uw betaling niet ontvangen dan beschouwen wij uw reservering als zijnde door u geannuleerd en zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing.

F. Direct na volledige betaling ontvangt u van ons een betalingsbevestiging.

G. Bij reservering binnen 42 dagen voor uw gereserveerde aankomstdatum dient het totaalbedrag in zijn geheel en per ommegaande te worden voldaan.

H. Bij een latere aankomst en/of eerder vertrek dan gereserveerd vindt geen restitutie plaats.

2. Betaling Kamperen

A. De reservering is definitief na ontvangst van een aanbetaling van 30% van de reissom plus de reserveringskosten. Deze betaling dient u uiterlijk te voldoen binnen 10 dagen na dagtekening van de reserveringsbevestiging.

B. Hebben wij uw aanbetaling binnen 10 dagen na dagtekening niet ontvangen, dan vervalt de reservering. Wij zullen u echter eenmalig een herinnering sturen.

C. Na ontvangst van uw aanbetaling ontvangt u van ons een “betalingsbevestiging”.

D. Het restantbedrag gelieve per bankoverschrijving vóór aankomst te voldoen. We beschikken niet over een pinautomaat of creditcard faciliteit.

3. Annulering Kamperen

A. Tot 42 dagen voor uw gereserveerde aankomstdatum kunt u annuleren tegen betaling van 30% van de reissom plus de voorkeursplaatsing en reserveringskosten.

B. Bij annulering binnen 42 dagen voor uw gereserveerde aankomstdatum bent u de gehele reissom verschuldigd m.u.v. de toeristenbelasting en milieuheffing.

Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten!

4. Annulering Verhuuraccommodatie

A. Tot 42 dagen voor uw gereserveerde aankomstdatum kunt u annuleren tegen betaling van 30% van de reissom plus de voorkeursplaatsing en reserveringskosten.

B. Vanaf 42 dagen tot de dag van aankomst bent u de volledige reissom verschuldigd m.u.v. toeristenbelasting, milieubijdrage en borgsom. Deze worden u geretourneerd.

Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

5. Aankomst en vertrek

A. De staanplaatsen zijn op de dag van aankomst vanaf 12:00 uur beschikbaar, en dienen op de dag van vertrek voor 12:00 uur weer vrij te zijn.

B. De verhuuraccommodaties zijn op de dag van aankomst vanaf 16:00 uur beschikbaar, en dienen op de dag van vertrek voor 10:00 uur weer vrij te zijn. Bij een eerdere aankomst dan 16:00 uur moet u rekening houden met een wachttijd.

C. Vertrek is mogelijk van 08:00 uur tot uiterlijk 21:00 uur. Vertrek buiten deze tijden is alleen mogelijk na overleg vooraf.

D. Eindcontrole van de verhuuraccommodaties vindt plaats tussen 08:00 uur en 10:00 uur

E. Een eventuele eindafrekening dient te worden voldaan vóór de dag van uw vertrek.

6. Verhuuraccommodaties

A. Voor verhuuraccommodaties dient een borgsom te worden voldaan van € 100,-. Deze wordt gefactureerd en dient met de restantbetaling te worden voldaan.

B. In de verhuuraccommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

C. De verhuuraccommodaties zijn rookvrij.

D. Voor de verplichte eindschoonmaak worden kosten in rekening gebracht.

E. De door u gehuurde accommodatie dient u op de dag van vertrek in nette staat, schadevrij, veegschoon en ingericht zoals u deze aantreft bij aankomst, weer op te leveren.

F. Voor uiteindelijk vertrek zal er een eindcontrole worden uitgevoerd.

G. De borgsom wordt na uw vertrek, eventueel verrekend met schade, op uw bankrekening gestort.

7. Overig

A. Honden en huisdieren (1 per kampeerplaats) zijn welkom (m.u.v. verhuuraccommodaties) met een dierenpaspoort en/of een geldig bewijs van inenting en dienen altijd te zijn aangelijnd. Huisdieren die vallen in de categorie 1 en 2, zijnde aanvals-, waak- of verdedigingshonden en die wel dan niet staan ingeschreven in en erkend stamboek zijn uitdrukkelijk niet welkom. Voor nadere informatie zie www.dogsincluded.nl

B. De camping is autovrij in de maanden juli en augustus. De auto mag uitsluitend bij aankomst en vertrek naar de plek om uit en in te laden.

C. Caravans en campers met een dubbele as worden niet toegelaten.

D. Open vuur is op het terrein in verband met brandgevaar verboden.

E. Barbecueën is uitsluitend toegestaan met gasbarbecues. 

F. Zwemshorts zijn in onze zwembaden niet toegestaan.

G. Installaties of delen daarvan zijn uitsluitend te bedienen door bevoegden. Eventuele schade en gevolgschade kan op u verhaald worden.

H. Website foto’s zijn om een indruk te krijgen en zijn niet bindend.

I. Eventuele wijzigingen in het BTW tarief kunnen worden doorberekend.

J. Het is niet toegestaan om op het terrein gebruik te maken van drones.

K. Het gebruik van airconditioning in uw caravan of camper is niet toegestaan

L. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

M. Onze reserveringsvoorwaarden zijn ten alle tijden onverminderd en zonder enige restitutie van toepassing; door te reserveren verklaart u zich hiermee volledig akkoord. 

N. In het geval van juridische geschillen kan alleen bij de rechtbank in Cahors geprocedeerd worden.