Eten & drinken

La vie est faite de petits bonheurs

La Tuque heeft een goed restaurant en een sfeervol loungeterras. Het restaurant is geopend vanaf 10 juni, 7 dagen per week. Dit is tevens de zone voor gratis WiFi. Vanaf 09.00 uur kunt u al terecht voor een vers dampende Cappuccino of Latte Macchiatto gezet van 100% Arabica koffiebonen. Rond de lunchtijd kunt u aan de bar een heerlijke clubsandwich of een panini bestellen. Als het tijd is voor een aperitief bevelen we u graag de populaire tapasschotel aan of gewoon een portie bitterballen met een frisse Hoegaarden van de tap!

’s Avonds kunt u bij ons à la carte eten of kiezen voor een wisselend dagmenu.
Op bestelling kunt u ook frietjes, Hollandse snacks en huisgemaakte pizza’s afhalen.

Wij serveren Franse streekgerechten, Mediterrane schotels en vers bereide pizza’s. Onze chef kok werkt zoveel mogelijk met eerlijke en pure producten; vers dus! Voor de kinderen is er voldoende keuze en ook de vegetariër kan kiezen uit verrassende schotels. Mensen met dieetwensen kunnen dat vooraf melden bij de kok. Uiteraard schenken wij op La Tuque de befaamde Cahors wijn.

Last but not least; op het terras kunt u enorm genieten van de waanzinnige zonsondergangen over het terrein, romantischer kunnen we het niet maken!

Befaamde wijnstreek 

U bent op vakantie in een wijngebied dan mag een wijnproeverij natuurlijk niet gemist worden. Wekelijks organiseren wij een wijnexcursie naar Domaine La Vigne Rouge, onze buren. Zij vertellen met trots over de Vin Noir en laten u graag de Cahors wijnen (Malbec) proeven en vergelijken.

En iedere donderdag is het BBQ-avond*, gezellig samen aan lange tafels. Ook voor vegetariërs! 

In het hoogseizoen bezorgt de lokale bakker overheerlijk vers brood. Zelfs biologisch brood en meergranen. In het voor- en naseizoen halen wij het brood voor u, vers van de bakker.

Voor eenvoudige boodschappen zoals boter, melk, kaas en eieren en een flesje wijn kunt u terecht in ons winkeltje.

Prayssac is het dichtstbijzijnde dorp (10 km en 15 minuten rijden) waar alles verkrijgbaar is. Op vrijdag is hier een levendige weekmarkt, de leukste van de hele omgeving!

* Bbq-en bij de tent mag alleen op gas. Open vuur is op de camping in de zomermaanden streng verboden.