Routebeschrijving

Routebeschrijving

Komend vanuit het noorden over de A20 neemt u afrit 57. Op de eerste rotonde 3/4 rond, de D-820 richting Cahors. Bij Cahors op de rotonde rechts de D-811 richting Puy L'Evêque. In Prayssac Linksaf de D-67 richting Bélaye/Boulvé. Na de brug volg de borden “La Tuque”.

Alternatieve route voor caravanrijders

Vanwege twee haarspeldbochten en een nauwe doorgang in het dorp Bélaye adviseren wij mensen met een caravan en campers onderstaand alternatief:
Vanaf de A20 neemt u afslag 58 Cahors Sud

  • D-820 richting Cahors
  • D-653 richting Agen
  • D-656 wederom richting Agen.

U rijdt om het dorp Sauzet. Na 7 kilometer, ter hoogte van het dorpje Bovila (kerk links op heuvel), gaat u rechtsaf (zie klein bordje Camping La Tuque 6 km), richting Bélaye vervolgens de bordjes "La Tuque" volgen.

Laat u niet verleiden door uw navigatiesysteem die u dwars door de wijnvelden stuurt!

Vliegen naar de camping

Een kort verblijf op La Tuque en geen zin in een autorit van 12 uur? Tegenwoordig kunt u zéér betaalbaar vliegen en met een huurauto bent u er zo. Lekker comfortabel op vakantie; geen files, geen stress en niet oververmoeid aankomen op uw vakantiebestemming.

Transavia biedt de beste mogelijkheden. Vanaf Rotterdam vliegt u in ruim een uur naar Bergerac. Vervolgens rijdt u binnen anderhalf uur met de auto naar de camping. Ook KLM, EasyJet, CityJet of RyanAir bieden goede alternatieven met vluchten op Bergerac, Brive, Carcassonne en Toulouse.