Corona

COVID-19

U KUNT WEER OP VAKANTIE NAAR FRANKRIJK!

Vanaf 2 juni mogen we Franse gasten ontvangen.

Vanaf 15 juni zijn ook buitenlandse gasten weer welkom in Frankrijk. 

We hebben er lang op moeten wachten maar sinds donderdagmiddag was daar dan het besluit van de Franse premier Eduard Philippe ‘vrijheid wordt de regel, verbod de uitzondering’!. We zijn er verschrikkelijk blij mee!

Met andere woorden, de campings mogen open vanaf 2 juni. Ook gaan de restaurants, café’s, parken en musea weer open. Vanaf 15 juni zijn de buitenlandse toeristen weer welkom. Nog een klein voorbehoud, Europa werkt aan een gezamenlijk plan om de grenzen binnen diverse Europese landen te openen vanaf 15 juni. Hier wordt volgende week een besluit over verwacht.

Uiteraard moeten we een aantal maatregelen opvolgen, zoals de 1 m afstand, extra hygiëne etc. Gelukkig is dat op een camping niet zo moeilijk. Wat heel geruststellend is, is dat al onze faciliteiten gewoon open kunnen zoals de zwembaden, bar, restaurant, terras, sanitair gebouwen etc.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden voor reserveringen vanaf 28 mei.

Kosteloos annuleren als u vanwege de Coronamaatregelen van uw reis moet afzien.

Deze actie geldt uitsluitend voor nieuwe reserveringen die worden gemaakt vanaf 28 mei. U betaalt bij annuleren* tot 7 dagen voor aankomst geen annuleringskosten. Uw betaling wordt m.u.v. de reserveringskosten à € 20,- weer geretourneerd.

*Annuleren vanwege de Coronamaatregelen geldt uitsluitend bij sluiting van de landsgrenzen en of departement en bij sluiting van de camping op last van de overheid. Kosteloos annuleren kan ook als iemand uit uw reisgezelschap besmet is geraakt door het Corona virus, mits op vertoon van een doktersverklaring!

We hopen van harte u deze zomer te mogen verwelkomen.