Een baan onder de zon?

Vacatures 2022

Beleef de tijd van je leven!


We nodigen jonge, enthousiaste en gemotiveerde jongens en meiden uit te solliciteren op een onvergetelijke vakantiebaan op Camping La Tuque. Je kunt bij ons terecht voor de volgende functies: 

Bar- en bediening
Ben jij een horecatijger die niets liever doet dan in de bediening staan. Of een bartender die het heerlijk vind om mooie cocktails en koffies te maken? Kun je snel werken, houd je goed overzicht, ben je service gericht en heb je ervaring (pré), reageer dan nu…

Allround Medewerkers
Je ondersteunt je collega’s in de horeca en animatie. Je doet de broodverkoop, huishoudelijke taken zoals de was, schoonmaakwerkzaamheden, ondersteunt in de keuken met frituren, afwassen, zwembad onderhoud en overige voorkomende klussen.

Campinglife is écht hard werken, dus je moet van aanpakken weten en een teamspeler zijn. Een professionele houding en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Mede door jouw inzet bezorg je de gasten een onvergetelijke vakantie. Naast het werk is er voldoende tijd voor ontspanning en om de omgeving te verkennen.

Ben je minstens 5 weken beschikbaar in de periode van eind juni tot begin september en minimaal 18 jaar. Heb je veel energie, ben je flexibel, zelfstandig, spontaan en klantvriendelijk en beschik je over werkervaring dan is een vakantiebaan op onze camping misschien jouw uitdaging voor 2022!

Kennis van de Franse taal is niet nodig want er komen voornamelijk Nederlandse gezinnen. Een rijbewijs is wel handig.

We bieden een prima salaris, kost en inwoning, reiskostenvergoeding en een aandeel in de fooienpot. Je verblijft in een mobilhome op de camping. Je maakt deel uit van een team met 10 vakantiekrachten (juli en augustus).

Stagiaires
Vanaf maart tot en met oktober kunnen wij studenten met de volgende studierichtingen plaatsen:
Bos en Natuurbeheer
Tuin, park en landschap
Natuur, water en Recreatie
Outdoor en recreatie

Wij zijn een officieel erkend buitenlands stage-leerbedrijf voor Nederlandse opleidingen en aangesloten bij S-BB.

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in dit profiel, stuur je motivatie en CV met foto naar info@campinglatuque.nl
Of neem contact op  +31 6 38 47 56 28