Een baan onder de zon?

Vacatures 2020

Beleef de tijd van je leven!

We nodigen jonge, enthousiaste en gemotiveerde jongens en meiden uit te solliciteren op een onvergetelijke vakantiebaan op Camping La Tuque. Je kunt bij ons terecht voor de volgende functies: 

Chef kok / Kok assistent/Pizzaiolo
We vragen een ervaren chef kok die 60 couverts à la carte moet kunnen bereiden. De kok assistent/pizzaïolo hoeft geen koks opleiding te hebben maar ervaring in de keuken is wel vereist. Je bent de rechterhand van de chef en zorgt voor de lunchmaaltijden, vers gebakken pizza’s (ook afhaal), personeelsmaaltijden en het bereiden van dagmenu’s bij afwezigheid van de kok..

Allound medewerkers / Bar medewerker / Animatiemedewerker
Campinglife 
is hard werken, dus je moet van aanpakken weten en een teamspeler zijn. Jij bent het gezicht van de camping en mede door jouw inzet, zullen de gasten een onvergetelijke vakantie hebben. Naast het werk is er voldoende tijd voor ontspanning en om de omgeving te verkennen.

Ben je minstens 6 weken beschikbaar tussen eind juni en begin september en minimaal 18 jaar. Heb je veel energie, ben je flexibel, zelfstandig, spontaan en klantvriendelijk en beschik je over werkervaring dan is een vakantiebaan op onze camping misschien jouw uitdaging voor 2020!

Kennis van de Franse taal is niet nodig want er komen voornamelijk Nederlandse gezinnen. Een rijbewijs is wel handig.

We bieden een salaris, kost en inwoning, reiskostenvergoeding en een aandeel in de fooienpot. Je verblijft in een mobilhome op de camping. Je maakt deel uit van een team met 10 vakantiekrachten (juli en augustus).

Stagiaires

Vanaf maart tot en met oktober kunnen wij studenten met de volgende studierichtingen plaatsen:
Bos en Natuurbeheer
Tuin, park en landschap
Natuur, water en Recreatie
Outdoor en recreatie

Wij zijn een officieel erkend buitenlands stage-leerbedrijf voor Nederlandse opleidingen en aangesloten bij S-BB.

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in dit profiel, stuur je motivatie en CV met foto naar info@campinglatuque.nl
Of neem contact op  +31 6 38 47 56 28